Maks

Na het uitbrengen van de viral hit Dyscalculie staat de wereld van Maks op zijn kop. De jonge radiomaker maakt al jaren muziek maar werd binnen Nederland vooral bekend als woord-tovenaar door zijn pakkende teksten in het SLAM! format ‘Rap Door Je Weekend’, waarin Maks binnen 15 minuten een nummer schrijft gebaseerd op drie door luisteraars ingestuurde woorden. Dyscalculie werd binnen dit format geboren, na onvoorstelbare populariteit kon een officiële release niet uitblijven. Dyscalculie werd binnen een maand bijna 8 miljoen keer gestreamd en de single debuteerde in de Top 40 op nummer 23.

Uniek aan het succes van Maks en zijn hit Dyscalculie is het ontbreken van een platenmaatschappij die de release kracht bij zet. Maks heeft zijn populariteit aan niemand minder dan zichzelf te danken. Al sinds jonge leeftijd maakt hij muziek en de ultieme droom is het kunnen verdienen van zijn (glutenvrije) brood met het uitbrengen van nummers, met Dyscalculie lijkt dat een stap dichterbij. Vele deuren zijn inmiddels geopend, zo zijn er studio sessies ingepland met de meest toonaangevende Nederlandse artiesten en staat de telefoon roodgloeiend van labels die muziek van Maks uit willen brengen.

Maks maakt na jarenlang bezig te zijn met muziek en twee jaar lang een wekelijkse 'rap door je weekend' te doen live op radio, nu in korte tijd enorme stappen! Met torenhoge ambities, een hoofd overstromend van teksten en een schare nieuwe fans lijkt de wereld aan zijn voeten te liggen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram