Vincent Visser

Vincent Visser (22 jaar) is de afgelopen jaren hard bezig geweest met het vinden van zijn eigen geluid. Na eindeloos schrijven en talloze sessies zette hij in samenwerking met LASER (Sony Music) in de zomer van 2022 voor het eerst voet in de Nederlandse popscene met zijn eerste singles ‘Hey Meisje’ en ‘Dief In De Nacht’. Begin Maart bracht hij de single ‘Wat Is Er Gebeurt‘ feat. Jairzinho uit, die de Top 50 behaalde.

Eerder kreeg Vincent Visser voornamelijk naamsbekendheid door zijn rol als Jesse Maessen in de dagelijkse televisieserie Brugklas en zijn rol van Valentijn Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden. Naast zijn bekendste rollen in Brugklas en GTST is hij de afgelopen jaren ook druk geweest met de opnames van een diverse bioscoopfilms. Zoals “Brugklas De Tijd Van M’n Leven”, “100% Coco”, "Project Gio", "De Grote Slijmfilm" “Misfit” de film & '“Misfit” de serie. 

Naast muziek en acteren is content maken een grote passie van Vincent. Met ruim 300K volgers deelt hij bijna dagelijks muziek, grapjes en flarden van zijn leven op Tiktok. En plaatst hij trouw een wekelijkse vlog op zijn Youtube kanaal.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram