Met deze week: 3 van onze artiesten zijn genomineerd voor de FunX Music Awards, Mental Theo & Charly Lownoise hebben één van hun laatste shows samen gehad en ChildsPlay heeft een nieuwe mixtape.

Met deze week: Dopebwoy brengt zijn album 'Turbulentie' uit, een nieuwe release met o.a. Bilal Wahib & Cristian D, Bram Krikke komt met eigen chipsmerk 'Krikkies' en Mental Theo gaat draaien op Rainbow Rave.

Met deze week: Een uitverkochte Ziggo Dome voor Antoon, een nieuwe release van Paul Sinha en het concert van Bilal Wahib in de Gashouder.  

Met deze week: Nieuwe releases van: Flemming, Fokke Simons, Bram Krikke ft. Stefan & Sean en een nieuw seizoen van 'Het Jachtseizoen'. 

Your News - Week 9 met deze week de nieuwe EP van Antoon, twee releases van Dopebwoy en een nieuwe single van Paul Sinha!

Your News - Week 8 met deze week de bekendmaking van onze nieuwste Your Agency family member Cristian D, een nieuwe release van Antoon en een carnavalskraker van STUK!

Your News - Week 7 met deze week een nieuwe release van De Hofnar & Kav Verhouzer, een release van Rolf Sanchez & Bilal Wahib, nieuwe data voor de Antoon Tour en de serie 'Bachelor' - met dit seizoen Thomas van STUK - is te zien bij Videoland. 

Met deze week een nieuwe track van Yung Felix, de nieuwe carnavalskraker van Bram, Stefan en Sean, de bekendmaking van de nominaties voor de FunX Music Awards en

Heb jij een passie voor muziek en lijkt het je leuk om te werken met topartiesten op een van de mooiste plekjes in Brabant?

Met deze week een nieuwe single van Bilal Wahib in samenwerking met Frenna, Dopebwoy met drie nieuwe releases en Yung Felix die weer een nieuwe

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram