Your News - met deze week: Vincent Visser joins Your Agency, Marc Floor en FMG met nieuwe singles en succes in de Spotify Top 50 voor Cristian D en Lil Kleine.

Your News week 16 - Paul Sinha brengt 'Sexy' uit en kondigt eigen concert in Paradiso Tolhuistuin aan, Première Antoon - Engel en Puck met haar eerste eigen live concert in Amsterdam!

We zijn trots om te vermelden dat supertalent Marc Floor vanaf vandaag exclusief te boeken is via Your Agency! Marc Floor is nog maar 16 jaar, maar heeft duidelijk een doel, de passie en drive om zijn dromen waar te maken in de muziekindustrie. Voeg daar nog zijn gigantische portie talent aan toe, en je hebt een ster in de dop te pakken!

Your News week 7 - Bilal Wahib treedt op tijdens benefietconcert in Gashouder, Paul Sinha met 'De Hit van 100' en Golden Cristian D!

Your News - We starten de week met: Nieuwe single van Bilal Wahib, Cristian D scoort met 'Probleem' en ChildsPlay brengt banger uit!  

Your News - met deze week: Dopebwoy op ESNS en Cristian D in FunX serie 'van Straat naar Platina'. 

We zijn trots te vermelden dat vanaf heden de talentvolle PUCK exclusief te boeken is bij Your Agency!
De passie die PUCK heeft voor muziek is aanstekelijk en terug te horen in haar eigen sound. Na hard werken en veel meegemaakt te hebben door de jaren heen, is PUCK klaar om haar muziek live ten gehoren te brengen aan het grote publiek. Muziek met een krachtige boodschap EN met een ijzersterke liveshow, kunnen we niet wachten om aan de slag te gaan in deze samenwerking! 

Your News - met deze week: Paul Sinha te boeken met Live band, de Carnavals-acts van STUK en FMG die een FunX award in de wacht hebben gesleept. 

Your News - Met deze week: Antoon released single 'Klop Klop' van de gelijknamige EP en Mental Theo en Bram Krikke Stefan & Sean exclusief naar collega kantoor Code 16

De aankondiging van ROTJOCH, nieuwe releases en Cristian D als jongste artiest op PukkelPop 2022

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram