Jasper Demollin is o.a. bekend van TV en Youtube programma’s zoals Streetlab en de Fomo Show. Na jarenlang programma’s te hebben gemaakt slaat hij nu een nieuwe weg in met zijn eigen muziek.

Stenfert staat aan de start van een bruisende muzikale carrière. Op 20-jarige leeftijd ontdekte hij zijn passie voor muziek. Dit jaar staat in het teken van nieuwe eigen nummers en live shows in samenwerking met Your Agency.

We zijn verheugd om de onlangs uitgebrachte hits "Buitenspel" van Vincent Visser en "Plaatje" van Maks met jullie te delen. Mis deze opkomende artiesten niet en blijf op de hoogte van het laatste nieuws in de muziekwereld!

Maks vanaf heden exclusief te boeken als live-act bij Your Agency. Na het uitbrengen van de viral hit Dyscalculie staat de wereld van Maks op zijn kop. 

Your News - met deze week: Vincent Visser joins Your Agency, Marc Floor en FMG met nieuwe singles en succes in de Spotify Top 50 voor Cristian D en Lil Kleine.

Your News week 16 - Paul Sinha brengt 'Sexy' uit en kondigt eigen concert in Paradiso Tolhuistuin aan, Première Antoon - Engel en Puck met haar eerste eigen live concert in Amsterdam!

We zijn trots om te vermelden dat supertalent Marc Floor vanaf vandaag exclusief te boeken is via Your Agency! Marc Floor is nog maar 16 jaar, maar heeft duidelijk een doel, de passie en drive om zijn dromen waar te maken in de muziekindustrie. Voeg daar nog zijn gigantische portie talent aan toe, en je hebt een ster in de dop te pakken!

Your News week 7 - Bilal Wahib treedt op tijdens benefietconcert in Gashouder, Paul Sinha met 'De Hit van 100' en Golden Cristian D!

Your News - We starten de week met: Nieuwe single van Bilal Wahib, Cristian D scoort met 'Probleem' en ChildsPlay brengt banger uit!  

Your News - met deze week: Dopebwoy op ESNS en Cristian D in FunX serie 'van Straat naar Platina'. 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram